Βασ. Σοφίας 50, Αθήνα, 11528

Τηλ.:210 7211789 / Κινητό: 6945 396950 / Φαξ: 210 7291491

Ενημέρωση ενόψει των νέων συνθηκών

Το Κέντρο ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του για όσα ζευγάρια βρίσκονται ήδη σε διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής αλλά και για όσα προτίθενται να ξεκινήσουν.
Το Κέντρο ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις και μέτρα ώστε τόσο το προσωπικό μας αλλά και τα ζευγάρια να είναι ασφαλή σε αυτή την δύσκολη συγκυρία η οποία επηρεάζει όλους μας. Τα ραντεβού μας κλείνονται ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός τόσο στους χώρους αναμονής όσο και στις αίθουσες ανάνηψης. Ως εκ τούτου παρακαλούμε να προσέρχεστε την ακριβή ώρα και να υπάρχει μόνο ένας συνοδός.
Το Κέντρο ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ είναι ένα μικρό “οικογενειακό” κέντρο και στόχος μας ήταν πάντα και παραμένει η εξατομικευμένη αλλά και ανθρώπινη και φιλική προσέγγιση. Ακόμα λοιπόν και σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση συνεχίζουμε φροντίζοντας ώστε το ταξίδι για την απόκτηση ενός υγιούς παιδιού να είναι όσο πιο ομαλό γίνεται.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή ερώτηση που μπορεί να σας αγχώνει είμαστε εδώ για να σας δώσουμε απαντήσεις και να σας προσφέρουμε στήριξη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ